Meld je aan als affiliate partner

Je bent op deze pagina terechtgekomen, omdat je ooit een product of dienst bij mij hebt afgenomen en/of ambassadeur wilt worden van Travelling the Young ones.

Wat onwijs leuk!

Word nu ambassadeur en verdien (een deel van) je eigen investering terug.

Ben je blij en tevreden?

Ik waardeer het ontzettend wanneer je jouw tevredenheid wilt delen met anderen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat steeds meer gezinnen die langere tijd naar het buitenland weten te realiseren.

Deel jouw positieve ervaring en verdien je eigen investering terug.

Dit is vanaf nu mogelijk!

Je kunt je aanmelden voor het affiliate programma. Vervolgens krijg je een persoonlijke link die jij kunt delen met anderen. Wanneer een ander via jouw link een product of dienst koopt bij Travelling the Young ones, krijg jij daarover 25% commissie.

Koopt iemand dus het programma ReisWijs voor €247 met jouw link dan ontvang jij daar later 25% commissie van. Leuk, toch?

Hoe werkt het?

Stap 1:

Meld je aan via deze link Vervolgens kom je op een pagina waar jij je kunt aanmelden als ambassadeur van Travelling the Young ones. Je wordt affiliate. Dit gebeurt via de tool van Kennis.shop. Als je al een Kennis.shop account hebt, kun je op deze pagina inloggen met je eigen gegevens. Heb je deze niet, dan maak je hier een eigen account gratis aan.

Stap 2:

Wanneer jij je gegevens hebt ingevuld en verzonden, ontvang je een e-mail vanuit Kennis.shop. Let op: deze kan in de spam-map of bij ongewenste mail terechtkomen. Kennis.shop is de afzender en het onderwerp van de mail is: Aanmelding voor het programma van Travelling the Young ones.

In deze mail staat dat je een account kunt aanmaken of kunt inloggen. Mocht de link niet meer werken of weet je je wachtwoord niet meer? Vraag dan via de link in de mail een nieuw wachtwoord aan in het scherm dat vervolgens opent nadat je op de link hebt geklikt.

Stap 3

Log in met je (nieuwe) wachtwoord. Je komt vervolgens bij het scherm zoals je hieronder ziet. Klik op: Ga naar mijn affiliate dashboard.

Je komt nu op de pagina met een overzicht van je verdiende commissies. Deze is in het begin natuurlijk nog leeg. Hier komen later de verwijzingen staan die via jouw link een product of dienst gekocht hebben.

Jouw aanvraag om ambassadeur te worden, is ondertussen bij Travelling the Young ones terechtgekomen en wordt beoordeeld om je toe te laten en te activeren als affiliate. Dit kan heel even duren.

Is je aanvraag goedgekeurd, dan krijg je hier een e-mail van. Deze komt wederom bij Kennis.shop vandaan en het onderwerp van het bericht is: Welkom bij het Travelling the Young ones affiliate programma.

Log nu opnieuw in of ververs de pagina. Ga naar de link kolom naar Partners > Travelling the Young ones. Daar zie je een overzicht van jouw persoonlijke linkjes. Dit zijn de linkjes die jij kunt delen. Hier zie je ook welke producten of diensten voor jou als affiliate opengesteld zijn om te delen en een commissie op te verdienen.

Stap 4

Vul je uitbetalingsgegevens in. Deze stap is belangrijk en moet je niet vergeten. Zonder deze  gegevens kunnen de door jou verdiende commissies op een later moment niet aan je uitbetaald worden. Het is jouw verantwoordelijkheid deze gegevens correct in te vullen.

Klik in de linkerkolom bij instellingen > uitbetalingsgegevens. Je kunt hier eventueel ook andere gegevens nog aanpassen.

Uitbetalingen kun je in de linker kolom terugvinden bij Uitbetalingen.

Stap 5

Wanneer je alles goed hebt ingesteld en opgeslagen, kun je aan de slag met het delen van jouw persoonlijke linkjes aan mensen waarvan jij denkt dat ook zij zeker een product of dienst van Travelling the Young ones nodig hebben om ook al hun informatie te krijgen en zo een langere tijd naar het buitenland kunnen gaan.

Het helpt hierbij vaak wanneer je zelf ook deelt wat jij eraan gehad hebt, wat je fijn vond aan een product of dienst. Je raadt het tenslotte niet aan, wanneer je zelf niet tevreden was. Andere gezinnen willen vooral graag weten wat zij eraan hebben en van jou horen wat het jou gebracht heeft.

Ambassadeur word je niet zomaar. Het is leuk om 25% commissie te verdienen en zo je eigen investering terug te kunnen verdienen (of misschien wel meer), maar het werkt alleen wanneer je zelf ook achter het product staat dat je wilt delen met anderen.

Dank je wel alvast dat je een steentje bij wilt dragen om samen Travelling the Young ones meer bekendheid te geven onder andere ouders!

Klik op de knop hieronder om je aan te melden als affiliate partner van Travelling the Young ones.

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Je zit nergens aan vast. Er wordt niet van je verwacht dat je een bepaald aantal linkjes deelt of een minimum aantal klanten ‘brengt’. Er is geen verplichte promotie o.i.d. Jij bepaalt of jij tevreden bent over een product of dienst en of je deze graag ook bij een ander onder de aandacht wilt brengen.

Kan ik alle diensten en producten promoten?

Op dit moment kun je alleen die diensten promoten die je zelf ook eerder aangeschaft hebt. Jij hebt dan zelf kunnen ervaren hoe het is en of je tevreden bent. In de toekomst wordt dit wellicht anders. Mocht je heel graag een andere dienst of product ook willen promoten, stuur dan even een berichtje naar tessa@travellingtheyoungones.nl

Hoe kan ik promoten?

Op dit moment staat het je volledig vrij te promoten hoe je wilt, mits je de boodschap en uitstraling van Travelling the Young ones in gedachten houdt. In de nabije toekomst komt er waarschijnlijk promotiemateriaal waar je toegang toe zult krijgen. Afbeeldingen en templates van producten of diensten. Deze kun je dan gebruiken, maar dit is niet verplicht.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je meld je aan via deze link. Je aanmelding wordt vervolgens verwerkt, dit kan even duren. Doorloop de stappen zoals hierboven op deze pagina beschreven.

Ik heb nog een vraag

Mocht je nog iets meer willen weten of een vraag hebben, mail dan even naar: tessa@travellingtheyoungones.nl