fbpx

Tessa de Jong, schrijver van teksten en lesmateriaal

Ken je dat? Jij bent een expert in jouw vakgebied. Je hebt veel kennis en wilt dit maar wat graag delen en overbrengen op anderen. Sterker nog, misschien wil je het anderen wel leren. Maar hoe? Hoe krijg je dit helder onder woorden? Zodat je doel duidelijk is en je hier op een gestructureerde manier naartoe werkt? Hoe krijg je jouw cursus- en lesmateriaal goed opgebouwd? Als schrijver van teksten en lesmateriaal help ik je hierbij.

Met mijn jarenlange ervaring als taalspecialist en onderwijsachtergrond weet ik precies hoe je kennis op een duidelijke en overzichtelijke manier kunt overbrengen in begrijpelijke taal. Zo kun jij je richten op waar jij goed in bent: de inhoud die jij wilt overbrengen.

De teksten die jij schrijft, redigeer ik. Of ik schrijf ze voor jou, wanneer jij me jouw input geeft. En wil je een on- of offline training of cursus aanbieden? Dan help ik je bij de indeling hiervan, zodat jij zeker weet dat wat jij wilt overbrengen ook echt duidelijk overkomt.


“Door mijn expertise vanuit het onderwijs en mijn specialisme in taal heb ik veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, schrijven en geven van lessen en teksten.”


Een tekst schrijven is een vak op zich. Een goede tekst vertelt exact wat jij wilt zeggen, maar tegelijkertijd op zó’n manier dat het voor de lezer in één keer duidelijk is.

Door mijn expertise vanuit het onderwijs en mijn specialisme in taal heb ik veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, schrijven en geven van lessen en teksten.

Als educatief auteur heb ik meegeschreven aan een methode voor voortgezet technisch lezen. Ik schrijf en redigeer voor het onderwijs, schrijf artikelen voor mijn website en ik schrijf met regelmaat artikelen voor andere websites of voor bedrijven waar ik een samenwerking mee heb.


Wil je eerst meer informatie?


schrijver van teksten en lesmateriaal, tessa de jong, redigeren en schrijven van online en offline trainingen, cursusmateriaal

×