De shop van Travelling the Young ones is online!

Kort wat info over deze shop

Even een kort bericht om je te laten weten dat de shop vanaf nu online is!

Geregeld krijg ik vragen van mensen welke producten bij ons favoriet zijn. Of welke websites of diensten ik graag gebruik voor mijn website, voor Les van Tes of voor online werken.

Soms schrijf ik een blog waarin wat artikelen centraal staan. Zoals de blogs met reiscadeau-tips voor kinderen en volwassenen.

Vanaf nu staat alles heel handig bij elkaar op 1 pagina, gerangschikt op categorie.

Over de shop

Momenteel staan de eerste producten online in de shop. Travelling the Young ones heeft momenteel geen eigen producten, op mijn boek en stappenplan na. De producten die je er vindt, verwijzen je door naar een website of webshop waar je meer informatie vindt of waar je het product kunt bestellen.

De komende periode zullen er meer producten bij komen of producten verdwijnen. Bijvoorbeeld op basis van beschikbaarheid.

Inspiratie

Zoek je nog wat inspiratie voor de komende feestdagen? Heb je plannen om over een tijdje op reis te gaan of op vakantie? Neem dan zeker even een kijkje.

Ik hoop dat je wat goede ideeën opdoet, die ook voor jullie interessant zijn!


uv-shirts

In artikelen op de site vind je geregeld affiliatie links. Aankopen die via deze link gaan, kosten jou nooit iets extra. Wij ontvangen een kleine commissie om zo de site goed te kunnen onderhouden en verder uit te bouwen om meer mensen te inspireren. Check de Terms & Conditions