Gratis Roadmap ‘Reizen en Leerplicht’ met 10 beste tips om te reizen met kinderen

Reizen en leerplicht lijken niet echt samen te gaan en toch zijn er veel gezinnen die deze 2 wel combineren. Daarom heb ik een handige Roadmap opgesteld. Want zelfs als leerkracht was het voor mij een behoorlijke uitzoekerij om helder te krijgen wat er wel en niet kon en op welk moment.

Deze Roadmap ‘Reizen en Leerplicht’ geeft een duidelijk overzicht welke stappen je kunt zetten. Zo zie je niets over het hoofd en kun je beslissen wat bij jullie past. Ook deel ik mijn 10 beste tips met je over reizen met (leerplichtige) kinderen.

“Gun jezelf een goede voorbereiding en vraag ‘m aan!”

Ontvang direct mijn Gratis Roadmap en 10 beste tips

Je ontvangt maandelijks mijn inspiratiemail en krijgt meteen de gratis Leerplicht Roadmap. In 1 beknopt overzicht heb jij alle informatie als je gaat reizen met leerplichtige kinderen én geef ik je mijn 10 beste tips over Reizen met leerplichtige kinderen.

Hier lees je mijn privacyverklaring.

Privacyverklaring

In de handleiding ‘Tijdelijk vertrekken naar het buitenland’ zit de Roadmap MET een uitgebreide toelichting bij de stappen die je kunt nemen. Het helpt je geen dingen over het hoofd te zien en alles rondom het onderwijs van de kinderen goed voor te bereiden in de aanloop naar jullie reis toe.

Het geeft waardevolle informatie over het gesprek met school, wanneer de leerplichtambtenaar in beeld komt, welke wettelijke (on)mogelijkheden er zijn en hoe je dit op een manier kunt regelen die het beste past bij jullie gezin.

Ga je echt een langere tijd naar het buitenland en overweeg je je uit te schrijven? Dan is wellicht mijn Online Programma interessanter voor je. Waar de handleiding de algemene informatie geeft, ga je met het Online Programma veel meer de diepte in en begint ook concreet je voorbereiding.

Overweeg je de handleiding te bestellen? Je vraagt nu de gratis Roadmap aan, een beknopt overzicht waar je al veel informatie zult vinden. In de handleiding vind je echter de volledige roadmap, inclusief toelichting. Je leest er hier meer over: