fbpx

Roadmap reizen en leerplicht

Reizen en leerplicht lijken niet echt samen te gaan en toch zijn er veel gezinnen die deze 2 combineren. Daarom heb ik een handige Roadmap opgesteld. Want zelfs als leerkracht was het voor mij ook een behoorlijke uitzoekerij om helder te krijgen wat er wel en niet kon en op welk moment.

Deze Roadmap ‘Reizen met leerplichtige kinderen’ geeft een duidelijk overzicht wanneer je welke stappen kunt zetten. Zo zie je niets over het hoofd en kun je beslissen wat bij jullie past.

“Gun jezelf een goede voorbereiding en vraag ‘m aan!”

Klik op de foto om de Roadmap aan te vragen. Je komt op een website waar je veilig via Ideal of Paypal kunt betalen. Als je betaling binnen is, ontvang je via mail een download-link.

Vanaf januari is de roadmap ook gratis op te vragen. Je ontvangt dan de roadmap, zonder toelichting. Dit doe je door me te mailen via onderstaande knop met als onderwerp: Gratis Roadmap.

Klik op de afbeelding en vraag ‘m aan voor het kleine bedrag van €6,75!

roadmap

*Vernieuwd in mei 2020* Bij deze vernieuwde ‘Roadmap reizen met leerplichtige kinderen’ ontvang je een uitgebreide toelichting bij de stappen die je kunt nemen. Het helpt je geen dingen over het hoofd te zien en alles rondom het onderwijs van de kinderen goed voor te bereiden in de aanloop naar jullie reis toe. Daarbij is ook een video ingevoegd met een Q&A over de meest gestelde vragen over Les van Tes.

Het geeft waardevolle informatie over het gesprek met school, wanneer de leerplichtambtenaar in beeld komt, welke wettelijke (on)mogelijkheden er zijn en hoe je dit op een manier kunt regelen die het beste past bij jullie gezin.

Ga je echt een langere tijd naar het buitenland en overweeg je je uit te schrijven? Check dan ook even mijn pagina over emigreren en uitschrijven.

Overweeg je misschien al mijn boek te bestellen? De Roadmap zit óók in het boek, waardoor je eigenlijk nog maar €13 betaalt voor het boek! Via deze pagina lees je er meer over.

Als je niets meer wilt missen van de informatie die ik deel, kun je hieronder je mailadres achterlaten. Ik beloof je geen spam te sturen, daar houd ik zelf ook niet van. En je afmelden kan uiteraard altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×