Reislustige gezinnen; inspiratie!

Reislustige gezinnen zijn er genoeg! Voor Travelling the Young ones heb ik geregeld contact met verschillende gezinnen en allemaal hebben ze hun eigen verhaal, plannen en ervaringen. Reislustige gezinnen die een lange wereldreis maken, die huis en haard verkocht hebben om voor onbepaalde tijd te reizen, gezinnen die plannen maken om te gaan of gezinnen die van het reizen een lifestyle hebben gemaakt. Een levensstijl waarbij ze locatie onafhankelijk kunnen werken, om zo te wonen en werken waar ze willen. Laat je inspireren door deze reislustige gezinnen en hun verhalen!

Unschooling in Portugal

Sinds 2014 leven Petra en Robbert zonder eigen woning. Ze reizen momenteel met eigen camper door Portugal. Hoe organiseren zij het thuisonderwijs en hoe zien zij unschooling?


De reis van je leven moeten afbreken

Leonie en Bern zijn op de helft van hun reis door Afrika als corona roet in het eten gooit. Lees hoe het ze verging.


reislustige gezinnen, manfred and the fam, reizen met kinderen, wereldreis

Manfred and the Fam

Lees het verhaal van Fleur en Michael; Reizen met je gezin en een omgebouwde expeditie truck tijdens een pandemie. Hoe is dat?


reislustige ouders op wereldreis, wereldreis pauze, overlanders Afrika, reizen met kinderen

 Op de vlucht voor corona in Afrika

Je wereldreis moeten afbreken, een race tegen de klok voordat grenzen sluiten; het overkwam Gerdine en Meindert. Hoe gaat het nu met ze?


inspiratie reislustige gezinnen, overlanders afrika, wereldreis met kinderen, campervanity, reizen door afrika

Weg met de beren, gaan met die banaan!

Het enthousiasme spat er vanaf bij dit gezin! Samen met Sam, de omgebouwde camper, reisden ze door Zuidelijk Afrika.


freedompreneur family, digital nomad, locatie onafhankelijk werken, reizen en werken

The Freedompreneur family

Auke en Ilse leven al een paar jaar als digital nomad family de wereld over, samen met hun dochter Sophía. Hoe werkt dit voor hen?


Travelling the Young ones

Hoe wij het ervaarden? Dit is een deel van ons verhaal, over onderwijs op reis. Hoe was dit in de praktijk?


Zelf je levensstijl of financiën aanpassen?

Wil jij graag weten hoe je je levensstijl en financiën zó kunt realiseren dat je je leven kunt inrichten zoals je graag zou willen? Een tussenpensioen realiseren, een lange tijd reizen (wanneer dat weer kan), je werk zo inrichten dat je niet afhankelijk bent van een vast werkplek?

Check dan zéker de toegankelijke en waardevolle e-course van Suzanne van Duijn van ‘Vrije meid’. Haar kennis en ervaring is ontzettend gedegen en laat je op een heldere manier zien welke wijzigingen je kunt aanbrengen in jouw leven, die bij jou passen.

Haar boek (ook als e-book beschikbaar en met KoboPlus) is op zichzelf al erg waardevol. Handig om te weten: het boek krijg je bij de cursus!

En check de artikelen die ik er eerder over schreef: