Gefeliciteerd! Jij gaat geweldige stappen zetten!

Ga jij nu écht die stap zetten om een langere tijd naar het buitenland te gaan met je gezin? Wat een onwijs goed en dapper besluit!

Voelt het een tikkie spannend? Dan zit je op de goede weg. Want elke nieuwe stap voelt in het begin vaak wat oncomfortabel.

Misschien herken jij je wel in het volgende:

 • Een langere reis maken, staat al lang op je wensenlijst
 • Je weet niet goed waar je moet beginnen
 • Je vraagt je af of je op de goede weg bent
 • Je omgeving maakt je soms aan het twijfelen
 • Je twijfelt of het met leerplicht niet teveel gedoe is
 • Je misschien moeten uitschrijven houdt je tegen
 • Je vraagt je af of je het onderwijs goed kunt geven onderweg
 • Maak je het niet onnodig ingewikkeld voor iedereen
 • Waar begin je aan en zitten je kinderen hier wel op te wachten?
 • Is het niet teveel gedoe met je huidige woning en je werk?
 • Maar wat als ik straks spijt heb als ik het net gedaan heb?

Unieke kans, nog 1x dit jaar kun jij meedoen!

Wat onwijs tof dat je beslissing hebt genomen, op de valreep van 2022 om mee te doen met deze unieke kans! Door mee te doen met dit programma, heb jij straks alle informatie om goed voorbereid die langere reis met je gezin te gaan maken, ondanks dat je ook met leerplicht te maken hebt!

Want dat is toch écht wel een dingetje, zeker in het begin als je nog helemaal niet goed weet wat dit inhoudt en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn! Jij wilt iets wat niet in het standaard plaatje past en dat maakt het per definitief ingewikkelder. En vaak niet eens zozeer voor jezelf. Maar wel voor van alles daar omheen, waar jij vervolgens iets mee moet.

En je denkt waarschijnlijk geregeld: Ja, maar ik wil gewoon met mijn gezin een heel fijne tijd samen hebben. Laten zien dat er meer is dan ons leven hier. Ik wil mijn kinderen laten zien hoe andere culturen leven, dat leren op zoveel manieren kan. Waarom zou dat zo ingewikkeld gemaakt moeten worden, alleen maar door een leerplichtwet die stelt dat mijn kind verplicht is een school te bezoeken? Ik wil mijn kind geen onderwijs ontzeggen, ik wil mijn kind juist iets extra’s meegeven!

Herkenbaar? Want dit waren ook mijn gedachten toen wij met onze reisdroom aan de slag gingen. En het kàn! Wij zijn gegaan. En in mijn programma leer je alles hoe dit kan en waar je allemaal rekening mee moet houden.

Black Friday wordt Green Friday

Er is veel te doen over black friday en de duurzaamheid van acties in deze tijd. Om die reden heb ik nagedacht of ik een actie wilde doen. Met dit programma draag je bij aan je eigen ontwikkeling, aan het toewerken naar je droom, zodat jij je leven kan leiden zoals je dat graag wilt.

Tegelijk is reizen vaak niet zo duurzaam. Daarom heb ik besloten daar een steentje aan bij te dragen. Met jouw deelname steun je de Plastic Soup Foundation. Ga jij dit weekend aan de slag met het online programma? Dan maak ik 15% van jouw investering over naar de deze organisatie.

Met onze eigen ogen hebben we in Azië gezien hoe groot het probleem van plastic is en hoeveel er te winnen valt, alleen al aan educatie van de lokale bevolking. Maar ook hoe je als toerist al een klein steentje bij kunt dragen door voorzorgsmaatregelen te nemen door geen wegwerp waterflessen of plastic rietjes te gebruiken. De missie van de Plastic Soup Foundation is helder en op deze manier draag ik daar heel graag aan bij.

Hoe meld jij je aan:

 • Om je in te schrijven, vul je het formulier in.
 • Bevestig je deelname door op de knop te klikken.
 • Je komt op een pagina waar je beveiligd je betaling kunt doen.
 • Na je betaling ontvang je een mail met de bevestiging van je deelname.
 • Een factuur krijg je apart via e-mail toegestuurd.

Dit traject in al zijn volledigheid, inclusief mijn persoonlijke begeleiding, zo’n 20 videolessen en 15 podcast-afleveringen, de 10 werkboeken, live Q&A’s, consulten en besloten community, heeft een totale waarde van €749.
Maar dat is uiteraard niet de prijs die jij er nu voor betaalt. Want met deze tijdelijke aangepaste versie betaal jij slechts €175 ex. btw.
Deze laatste actie van dit jaar loopt t/m zondag 27 oktober en is uniek. Je krijgt het hele programma tot je beschikking, maar zonder mijn begeleiding of Q&A’s. En daarvoor is de investering nu
slechts €175 tijdens deze periode! Je krijgt meteen toegang en kunt dus direct beginnen.

Je houdt toegang tot de lessen t/m 31 januari 2023. De werkboeken kun je downloaden en opslaan. Daar vind je alle informatie en deze blijven van jou.

JA ik doe mee!

Vul onderstaande velden in en klik op de knop "Ja ik doe mee" om je in te schrijven voor het online programma. De btw wordt op de betaalpagina doorberekend.

De prijzen zijn excl. BTW. De BTW wordt doorberekend op de betaalpagina.

Uitzonderlijke eenmalige kans!

Wanneer jij eigenlijk het programma had willen volgen in februari mét begeleiding, de Q&A’s, een 1-op-1 met mij én ook de verdiepingen die in deze nieuwe ronde zullen komen, dan heb ik nu iets heel speciaals voor je.

Ik snap het heel goed als je op tijd met je voorbereidingen wilt beginnen. Maar ik snap het óók als je voor het complete programma zou willen kiezen. Het geeft je namelijk ECHT een stuk extra verdieping, juist door de begeleiding, door de groep waarmee je het programma doorloopt EN door de masterclasses (in ieder geval 2 komende keer!) die er dan ook bij in zitten.

Daarom geef ik je de kans om in februari alsnóg mee te doen met het volledige programma. We verrekenen dan je huidige investering met die van februari en je kunt het hele programma weer meedoen, inclusief alles wat erbij hoort!

Niet twijfelen om deze cursus aan te schaffen! Je krijgt ontzettend veel informatie die
Tessa heel overzichtelijk in de werkboeken/podcast/video’s heeft uitgewerkt.

Aan elk detail is gedacht, er is bijvoorbeeld zelfs een module gewijd aan de terugkeer, iets waar ik nog nooit over nagedacht heb. Bij het afronden van de cursus heb je een compleet inzicht welke acties je nog moet/kan ondernemen om voorbereid op reis te gaan.
Kortom de cursus zet je aan het denken en actief handelen richting jouw droomreis, zeker
de investering waard!

Heleen

Met dit traject van Tessa wordt ècht alles behandeld wat je behandeld wilt hebben. Niet alleen de moeilijke leerplichtwet, maar ook de optie van het verhuren van je huis en de bijbehorende verzekeringen zijn erg waardevol.

Met dit traject heb je een dagboek in handen, waarmee je niets van je reis aan het toeval overlaat. Een meer dan goede voorbereiding!

Renée en Lars

Denk je na over een lange reis met jouw gezin? Dan is dit traject zeker een aanrader. Alle facetten komen aan bod. Hierdoor denk je aan alles en ga je goed voorbereid op pad.

Maaike Hartgers

Heel fijn om op een laagdrempelige manier, heel veel nuttige informatie te ontvangen en zo zelf in staat gesteld te worden om je eigen reis vorm te geven.

Fulko

Zie jij dit zitten? Maak je aanmelding definitief

Je betaalt geen €749.

Je betaalt slechts €175. Wanneer jij nu JA zegt en besluit echt die reis te willen gaan maken. 15% hiervan gaat naar de Plastic Soup Foundation.

Deze actie loopt t/m zondag 27 oktober, daarna is het niet meer mogelijk met korting van deze compacte versie van het programma gebruik te maken.

Ik heb heel veel zin om met je aan de slag te gaan en vind het te gek dat jij nu echt stappen gaat zetten om die reis te maken!

Lieve groeten,
Tessa

JA ik doe mee!

Vul onderstaande velden in en klik op de knop "Ja ik doe mee" om je in te schrijven voor het online programma. De btw wordt op de betaalpagina doorberekend.