fbpx

“Doordat ik de teksten voor je schrijf, kun jij je richten op waar jij goed in bent: de inhoud van je training.”


Jij bent een expert in jouw vakgebied. Je hebt veel ervaring, veel kennis te delen en met jouw enthousiasme hierover wil je dit graag ook anderen leren. Maar dit met de juiste woorden overbrengen is iets heel anders. Door mijn ervaring als taalspecialist, mijn werk in het onderwijs en het schrijven van educatieve teksten, weet ik precies hoe ik op een gestructureerde manier en een duidelijk doel jouw lesmateriaal kan schrijven, in begrijpelijke taal voor de lezer.

Hierdoor kun jij je richten op jouw expertise: de inhoud. Je levert mij de inhoud van je training, ik verzorg de teksten en help je bij de opbouw. Hierdoor heb je aan het eind een inhoudelijk sterke training, waar een educatief goede opbouw inzit, zodat wat jij wilt overbrengen ook daadwerkelijk goed overkomt.

lesmateriaal schrijven, tessa de jong

Jij hebt een idee. En je hebt een lesdoel voor ogen. Je weet wat je anderen wilt leren. We bekijken samen hoe je bij dat lesdoel kunt komen en ik zorg ervoor dat je het juiste lesmateriaal krijgt om dit te bereiken.

  • Jouw cursus, zowel on- als offline, met goede en doelgerichte teksten geschreven.
  • Jij geeft mij je input (tekstueel, visueel en/of via beeld/geluid) en jouw stijl
  • Ik zorg voor de teksten
  • Daarbij adviseer ik je bij de opbouw en structuur van je training

vanaf €378

Prijs is afhankelijk van de te leveren hoeveelheid tekst

Schrijf jij je eigen teksten en weet je prima hoe je goed en helder lesmateriaal maakt? Maar wil je wel dat je werk goed geredigeerd wordt, zodat je teksten correct zijn? Neem dan contact met me op over het redigeren van je werk. Want hoe talig je ook bent, zelfs de beste schrijvers laten hun werk redigeren, omdat je op een gegeven moment je eigen type- of schijffouten niet meer ziet.


Neem contact met me op

lesmateriaal schrijven, tessa d ejong
×