fbpx

Het Klets-Kwartier! Individueel contact tijdens thuisonderwijs

Kinderen krijgen inmiddels een paar weken thuisonderwijs door corona. De manier waarop scholen dit organiseren verschilt per school, maar gaat veelal digitaal. Toch vraagt het ook nog steeds veel van jou als ouder, omdat kinderen begeleiding nodig hebben en af en toe instructie. Ik merk dat de instructie vanuit school nog niet altijd voldoende is en dat is in deze fase van thuisonderwijs soms ook nog lastig. Daarom ben ik begonnen met het klets-kwartier.

Het klets-kwartier; individueel contact belangrijk!

Als ik met leerlingen uit mijn klas individueel contact heb, dan merk ik hoe fijn ze het vinden even met hun eigen leerkracht te kunnen praten. Ze hebben vragen over hun werk, maar heel vaak willen ze ook vertellen wat ze gedaan hebben, wie ze missen, hoe het met ze gaat, enz.

Merk jij dat je kind behoefte heeft om even met iemand te praten? Wil je kind de uitleg van jou niet aannemen en van iemand anders wel? Levert het misschien frustratie of discussies op? Wil je toch even wat extra begeleiding? Of heb je zelf misschien de behoefte om even met mij te praten om je vragen of ervaringen met het thuisonderwijs te delen?

Om dit voor zoveel mogelijk mensen, vooral kinderen, mogelijk te maken heb ik iets speciaals bedacht. Het klets-kwartier! Je neemt contact met me op (via Whatsapp werkt heel snel) en vertelt me waar de behoefte ligt.

Ik kan het niet helemaal gratis aanbieden, maar voor slechts €2,50 praat ik een kwartier met je kind, geef begeleiding of help ik jou door naar je te luisteren en tips te geven. Want ook jij als ouder kan behoefte hebben aan een klets-kwartier.

Waarom niet gratis?

Wanneer ik normaal gesproken met ouders contact heb over het reizen in combinatie met het onderwijs, betalen zij €32,50 voor een call van een halfuur. Ik wil geloofwaardig blijven in het aanbieden van de kwaliteit van mijn diensten. Maar ik vind het ook reëel en wenselijk om in deze periode een speciale actie neer te zetten om het zo toegankelijk mogelijk te maken.

Daarbij geloof ik er ook in dat een (kleine) investering ervoor zorgt dat je jezelf serieus neemt en actief toont. Door een kleine vergoeding van €2,50 te vragen, ga ik er vanuit dat jij jezelf serieus neemt om dit kwartier op een goede manier te besteden. En ja, een kind wat gewoon even wil praten, ook dat is heel zinvol, als dat is waar de behoefte ligt.

Neem contact met me op

Neem via de WhatsApp-knop contact met me op of stuur me een mailtje: travellingtheyoungones@gmail.com. Vertel me waar jullie behoefte ligt, ik bereid dit voor en vervolgens boek je via een tikkie een Klets-Kwartier bij me. Via een video call in je eigen huis.

Deze actie is alleen bedoeld voor deze specifieke behoefte in de periode van het thuisonderwijs, gericht op het contact met het kind.

Neem contact met me op voor je vragen en om een moment te prikken!

thuisonderwijs door corona, klets-kwartier, les van tes, zelf lesgeven

×