Denk jij er ook nog geregeld aan terug? Die heerlijke vrije zomerse avonden van een paar weken geleden?
Of het nu wel of niet mooi weer was, het gevoel van ontspanning, van even niets hoeven was zó fijn!
Samen de tijd hebben om even echt in het nu te zijn, zonder bezig te zijn met deadlines, kinderen op tijd naar school en allerlei activiteiten brengen en halen en dan misschien ’s avonds nog wat werk afmaken waar je eerder niet aan toekwam.

zomerse avonden, dromen waarmaken

De waan van de dag

Ik neem het me elk jaar voor om dat gevoel te proberen vast te houden. Om me niet mee te laten zuigen in de waan van de dag.
Herken je dat? Dat je op dat soort vrije zomerse avonden tegen elkaar zegt hoe fijn het is en hoe je dat gevoel thuis toch ook moet kunnen vasthouden.
Niet alle weekenden steeds vol plannen, hoe gezellig de afspraken ook zijn. Maar ruimte houden voor spontane afspraken of gewoon even lekker niks.
Het lukt mij steeds beter, zeker sinds we terug zijn van de reis. Maar ook hier is de waan van de dag toch geregeld aanwezig, of de sleur, hoe je het wilt noemen.

Wanneer je de tijd neemt om niets te moeten, komt er ruimte in je hoofd

Juist na een vakantie nemen mensen vaker de beslissing een reis te plannen of het roer om te gooien. Wanneer je de tijd neemt om even niets te moeten, komt er ruimte in je hoofd, maak je de balans op. Zie je wat je goed bevalt en wat je anders wilt.
In september en oktober heb ik het altijd drukker met gesprekken. We gaan richting het laatste kwartaal en heel vaak komen dan de eerste plannen voor het nieuwe jaar. Alsof je vast je goede voornemen wilt voorbereiden. Alsof je het gevoel hebt; nu is het juiste moment om plannen te maken en deze om te zetten in daden.

Deze maand september zat ik helemaal vol met de gratis informatie gesprekken. Het sluit aan bij wat ik hoor van mensen. Teruggekomen van vakanties, genoten van de zomer, zijn er nieuwe plannen ontstaan of komen dromen weer bovendrijven. Komt het besef: En nu moeten we het gewoon doen!

Blijf je niet met je vragen te lang rondlopen? Binnen een half uur geef ik op je meeste vragen antwoord. In oktober heb ik weer genoeg plekken beschikbaar voor zo’n eerste gratis gesprek. Na afloop geef ik je per mail een samenvatting van ons gesprek en je kunt daarna echt verder met je plannen. Het is enorm verhelderend en helpt ontzettend voor de juiste mindset. Via deze contact-pagina kun je me gemakkelijk laten weten dat je hier belangstelling voor hebt.