G R E E N   F R I D A Y

Soms komt er iets voorbij en weet je instinctief: Dit is voor mij. Je voelt aan alles: Dit moet ik doen en hier wil ik bij zijn. Vorig jaar had ik dat met de Money Mindset training van Kim Munnecom. Ik wilde hiermee aan de slag. Leven vanuit overvloed, niet vanuit tekort, maar wel realistisch. Ik wilde inzicht krijgen in mijn blokkades, me bewust worden van mijn overtuigingen op geld (die iedereen heeft door hoe je opgegroeid bent) en ik wilde een nieuwe bewuste mindset. Leren hoe je geld voor je kunt laten werken. Inzicht in de principes en energie van geld. Juist in tijden dat geld letterlijk minder waard wordt als je het alleen maar op de bank laat staan.

Eerst het aanbod. Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen. Wil je meer weten, dan lees je verder.

2 Unieke acties die jou allebei zó gaan helpen bij het realiseren van jouw reisdroom!

Wanneer jij besluit aan de slag te gaan met de Money Mindset training van Kim via mijn link, krijg jij van mij:

Reis (onder)Wijs cadeau van maar liefst €227!

Doordat je doet wat je denkt, krijg je wat je doet.

Voorwaarden: Je betaalt de training via mijn link, je laat mij dit weten via een bericht en alleen wanneer ik dit bevestigd heb gekregen via de administratie van Kim Munnecom, geef ik je een 100% kortingscode voor Reis (onder)Wijs. Mocht je de Money Mindset Training annuleren, dan stopt ook de toegang tot Reis (onder)Wijs of je kunt alsnog met 50% korting aan de slag.

Liever alleen met Reis (onder)Wijs aan de slag? Ook dan heb ik iets onwijs tofs voor je:

Alleen op 24 en 25 november kun jij Reis (onder)Wijs regelen met maar liefst 50% korting!

Je houdt toegang tot alle 10 modules met 40 video- en podcastlessen, dus begin wanneer het jou uitkomt.

Om er een echte green Friday van te maken, gaat 10% van de omzet naar de Plastic Soup Foundation.

Meer lezen én meer weten? Lees dan verder

Geld kan je ontzettend veel plezier geven

Geld kan ervoor zorgen dat je de dingen kunt doen die je graag wilt doen. Toch roept geld ook vaak een gevoel van schaamte op, dat je vindt dat je er eigenlijk niet van zou mogen genieten.

“Het geld groeit me niet op de rug”

“Ik heb geen geldboom in de tuin”

“Je kunt niet alles hebben”

“Je moet hard werken voor je geld”

Misschien komen ze je wel bekend voor. Door de Money Mindset training van Kim Munnecom die ik vorig jaar volgde, ben ik aan de slag gegaan en heb ik een enorme shift gemaakt in hoe ik geld ervaar en vanuit overvloed kan leven. En overvloed zit ‘m niet alleen in keiharde euro’s. Juist niet.

Jarenlang leefden wij op mijn inkomen van 3 dagen in het onderwijs als basis. €1900 netto. Mijn man deed wisselende klussen en was veel bij de kinderen. Het zorgde ervoor dat we heel bewust met geld leerden omgaan, zonder dat we er echt dingen voor lieten. Tegelijkertijd voelde het soms ook als leven in schaarste, doordat we heel bewust met ons geld moesten omgaan.

Door de money mindset mastery kreeg ik inzicht in mijn financiële blauwdruk en heb ik écht geleerd hoe ik inkomsten kan creëren, kansen zie, vanuit een overvloed-gedachte kan leven, zonder dat het geld alleen maar de deur uitvliegt.

Ik doe je een aanbod dat ik eerder nooit deed. Een aanbod dat je wilt pakken wanneer jij serieus met jouw Money Mindset en jouw reisdroom aan de slag wilt. Reizen en money mindset zijn absoluut gerelateerd aan elkaar. Veel gezinnen willen meer financiële onafhankelijkheid en vrijheid. Dit leer je met deze training ook. Jouw wens een langere tijd met je gezin in het buitenland door te brengen, wordt steeds realistischer. Echte tijd met en voor elkaar hebben, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over leerplicht of het onderwijs. Omdat jij geleerd hebt hoe je dit kunt realiseren. Van begin tot eind. Vanuit OVERVLOED.

Wanneer jij besluit aan de slag te gaan met de Money Mindset training van Kim via mijn link, krijg jij van mij Reis (onder)Wijs cadeau van maar liefst €227!

Deze training van Kim is een investering waar je de rest van je leven iets aan hebt. Je leest er alles over via deze link. Deze investering gaat je zoveel opleveren. Door deze training zie ik nu zoveel beter wat de echte waarde van geld is, hoe ik aan geld kan komen, wat ik mee heb gekregen vanuit mijn jeugd en hoe ik dit positief kan inzetten in het nu. Leven vanuit overvloed betekent NIET dat je het geld maar over de balk smijt. Het betekent dat je kansen ziet, bewust bent van je keuzes en mogelijkheden creëert.

Doordat je doet wat je denkt, krijg je wat je doet.

Wanneer jij via de knop hieronder aan de slag gaat met de Money Mindset training van Kim Munnecom, krijg je van mij Reis (onder)Wijs gratis. Zodat jij écht stappen gaat zetten en daadwerkelijk die reis kunt gaan maken.

Voorwaarden: Je betaalt de training via mijn link, je laat mij dit weten via een bericht en alleen wanneer ik dit bevestigd heb gekregen via de administratie van Kim Munnecom, geef ik je een 100% kortingscode voor Reis (onder)Wijs. Mocht je de Money Mindset Training annuleren, dan stopt ook de toegang tot Reis (onder)Wijs of je kunt alsnog met 50% korting aan de slag.

Money Mindset Mastery

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portret Tessa, fotograaf: Nadine van Spanje

Dit aanbod geldt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GREEN FRIDAY

Een bewustere keus voor een lange termijn product in plaats van de vele korte termijn producten op Black Friday.

Liever alleen met Reis (onder)Wijs aan de slag? Ook dan heb ik iets onwijs tofs voor je:

Alleen op 24 en 25 november kun jij Reis (onder)Wijs regelen met maar liefst 50% korting!

Reis (onder)Wijs verdwijnt dit jaar in de huidige vorm en komt voorlopig niet terug. Alleen nog in 2023 kun je dit volledige programma aanschaffen en alleen NU met 50% korting. Geen €227, maar nog slechts 113,50!

Je houdt toegang tot alle 10 modules met 40 video- en podcastlessen, dus begin wanneer het jou uitkomt.

Om er een echte green Friday van te maken, gaat 10% van de omzet naar de Plastic Soup Foundation.

Je kunt je aanmelden voor de Money Mindset training vanaf donderdag 23 november 20.00 uur t/m maandag 27 november. Eerder en later werkt mijn link NIET en geldt ook de 100% korting NIET.

Je kunt je met 50% korting aanmelden voor Reis (onder)Wijs vanaf donderdag 23 november 20.00 uur t/m zaterdag 25 november.

green friday

In 10 modules neem ik je van begin tot eind mee. Laagdrempelig en heel praktisch.

Je leert over:

 • Mindset
 • Leerplicht
 • Werk
 • Financieel
 • Verzekeringen
 • Je huis
 • Uitschrijven
 • Reizen met kinderen
 • Onderwijs op reis
 • Terugkeren naar Nederland

Dit aanbod geldt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit aanbod staat NIET zichtbaar op de website en is alleen beschikbaar op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2023.

Dit aanbod komt NIET meer terug.

Wil jij aan de slag met je reisdroom? Wil jij echt stappen zetten? Dan is dit jouw moment.

Wil je ook zo graag weten:

 • Hoe je een langere reis kunt maken met je gezin? Zodat jullie de mooiste plekken van de wereld kunnen zien én geweldige herinneringen maken.
 • Waar je moet beginnen om van deze droom een plan te maken? Waardoor je wél in actie komt.
 • Hoe je rust en duidelijkheid krijgt, omdat je omgeving je soms aan het twijfelen maakt? Waardoor je vol vertrouwen achter jullie droom kunt blijven staan.
 • Hoe je een duidelijk overzicht krijgt, omdat je je afvraagt of het niet teveel gedoe is met leerplichtige kinderen? Waardoor leerplicht geen drempel meer is.
 • Hoe je kind niet achter gaat lopen met school onderweg? Zodat je kind moeiteloos terug de klas in kan.
 • Hoe het uitschrijven werkt, omdat het idee je nu nog belemmert? Zodat je een keus kunt maken die bij jullie past.
 • Hoe onderwijs onderweg werkt, omdat je je afvraagt of je dit zelf goed kunt geven op reis? Zodat je met vertrouwen hiermee aan de slag kunt.