Gratis Roadmap Reizen en Leerplicht

Samen met mijn 10 beste tips heb jij in 1 overzicht helder wat de leerplichtroutes zijn.

Dank je wel voor je aanvraag van de Gratis Roadmap!

Via het formulier hieronder kun je de Roadmap gratis aanvragen. In 1 overzicht zie je de verschillende stappen die je kunt zetten. Ook geef ik je met deze Roadmap mijn 10 beste tips over reizen met leerplichtige kinderen.

Ontvang direct mijn Gratis Roadmap en 10 beste tips

Je ontvangt 1x per maand mijn inspiratiemail bomvol tips en krijgt nu meteen de gratis Leerplicht Roadmap. In 1 beknopt overzicht heb jij alle informatie als je gaat reizen met leerplichtige kinderen én geef ik je mijn 10 beste tips over Reizen met leerplichtige kinderen.

Hier lees je mijn privacyverklaring.

Privacyverklaring

Een langere tijd op een andere plek zijn verandert iets in je diepste zijn.

Of misschien kom je juist terug bij wie je in essentie eigenlijk bent. Een langere tijd in het buitenland zijn met je gezin is prachtig en intens. Het vraagt een goede voorbereiding en die begint hier.

Wanneer je met leerplicht te maken hebt, wil je weten wat je mogelijkheden zijn. Wat mag er wel en wat niet? Leg je meteen contact met een leerplichtambtenaar of eerst met school? En wat kan school voor je betekenen als het om leerplicht gaat?

In de Roadmap vind je een handig overzicht rondom leerplicht én ik geef je mijn 10 beste tips over reizen met (leerplichtige) kinderen.

Veel plezier ervan!

Wil je weten hoe je een langer vertrek goed voorbereidt?

Dan is mijn handleiding ‘Tijdelijk vertrekken naar het buitenland’ interessanter voor je. De uitgebreide Roadmap zit ook hierin, samen met nog veel meer andere informatie die goed is te weten wanneer je langer naar het buitenland gaat. Denk aan: wel of niet uitschrijven, je verzekeringen, je werk, je woning, ervaringen van andere gezinnen, enz.

Gratis eerste informatie gesprek

Voor vragen mag je me altijd mailen of een dm sturen via Instagram.

Wil je een consult plannen, dan is het goed te weten dat een eerste call altijd gratis is en ongeveer 20 minuten duurt. Je regelt en plant dit gemakkelijk zelf via deze link:

Ontvang direct mijn Gratis Roadmap en 10 beste tips

Je ontvangt 1x per maand mijn inspiratiemail bomvol tips en krijgt nu meteen de gratis Leerplicht Roadmap. In 1 beknopt overzicht heb jij alle informatie als je gaat reizen met leerplichtige kinderen én geef ik je mijn 10 beste tips over Reizen met leerplichtige kinderen.

Hier lees je mijn privacyverklaring.

Privacyverklaring