fbpx

Gratis adviesgesprek


Er komt een hoop op je af als je een vertrek naar het buitenland gaat voorbereiden. Of je nu gaat reizen, werken in het buitenland of emigreren, er zijn een hoop dingen die je dan moet regelen. Het onderwijs van je kind is er daar vaak één van. Les van Tes is er om je hierbij te helpen en biedt maatwerk volgens het ’travel light’ principe. Een gratis adviesgesprek om je eerste vragen te kunnen stellen is ideaal. Je vraagt het hier aan.

Veel van mijn klanten vertrekken tijdelijk naar het buitenland en kunnen m.b.t. het lesmateriaal vaak afspraken maken met de school van hun kind. Hierdoor kan Les van Tes ervoor zorgen dat je niet veel schoolspullen mee hoeft te nemen als je naar het buitenland gaat, maar zorg ik er wel voor dat je goed voorbereid aan de slag kunt met het onderwijs onderweg.

Voor al je vragen rondom onderwijs op reis, een langer vertrek naar het buitenland, reizen met kinderen of informatie over de prijzen van Les van Tes, kom ik graag met je in contact. Het eerste gesprek dat we hebben is altijd gratis en duurt ongeveer 30 minuten.


[contact-form to=”travellingtheyoungones@gmail.com” subject=”contact”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Ik zou graag meer informatie willen over:” type=”text”][contact-field label=”Ik wil graag contact via:” type=”checkbox-multiple” required=”1″ options=”via Whatsapp,via telefoon / Whatsapp bellen,Skype / Hangout,mail”][contact-field label=”Vul hieronder indien nodig je telefoonnummer of Skypenaam in:” type=”text”][contact-field label=”Hoe ben je bij deze site terechtgekomen?” type=”select” options=”Google,Social Media,Andere website,Mond tot Mond”][contact-field label=”Ik wil ook relevante informatie via een nieuwsbrief” type=”checkbox”][/contact-form]

Dit moet ik mededelen: Wanneer je op verzenden klikt, ga je akkoord met de privacy policy.


De voordelen van Les van Tes

Je leest op de pagina van Les van Tes wat ik voor je kan betekenen als het gaat over het afstandsonderwijs voor je kind(eren). De voordelen van Les van Tes zijn groot!

Denk eens aan:

  • Het lespakket wordt samengesteld in nauw overleg met de huidige school
  • Je kinderen blijven werken met hun eigen vertrouwde lesmethodes
  • Je kinderen stromen bij terugkomst zonder achterstand in
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het onderwijs van je kinderen
  • Het lespakket is licht; je bepaalt zelf welke boeken  je meeneemt en welke je scant
  • Je bepaalt zelf hoeveel contactmomenten gewenst zijn
  • De pakketten van Les van Tes zijn maatwerk
  • De prijzen zijn sterk concurrerend

Wil je meer weten? Vul dan bovenstaand contactformulier in, dan neem ik snel contact met je op.

×