fbpx
FB groep

Facebook groep Travelling the Young ones

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat Travelling the Young ones nu ook een eigen Facebook groep heeft! Jaja, wellicht wat aan de late kant, de pagina was er tenslotte al een tijdje. Maar goed, je kan tenslotte ook niet alles tegelijk opstarten (Pinterest zit er ook aan te komen), dus het duurde heel even.

Doe je mee?

Maar, nu is er dus de groep en dus ben ik op zoek naar jullie! Want jullie, de lezers van deze site, de mensen die zich aangemeld hebben, jullie zijn de doelgroep! Uit eigen ervaring weet ik inmiddels hoe fijn en verfrissend het is om met andere ouders te sparren over reisplannen. Om je vragen te kunnen stellen over geschikte accomodaties met kinderen, om te bespreken welk vervoermiddel je het best kan gebruiken, waar je melkpoeder kan kopen, vegetartisch kan eten, waar leuke speelplaatsen zijn, noem het maar op. Het is fijn om elkaar te informeren, te delen wat we zelf ervaren hebben, je beste tips, must do’s en absolute don’ts!

Facebook pagina vs.  Facebook groep

En de pagina op facebook? Die blijft ook. Het is een fijne manier om mijn berichten van Instagram te kunnen koppelen aan deze pagina, maar er ook afzonderlijk berichten te kunnen plaatsen. Waarom dan toch een Facebook groep? Omdat een groep interactief is en de pagina eenrichtingsverkeer. En ik vind het juist zo fijn om die interactie te hebben met elkaar. We versterken elkaar door onze ervaringen te delen. Te zien dat er echt zoveel meer mensen zijn die reizen met hun kinderen of dit willen gaan doen. Veel meer dan je misschien denkt. Ik merk het al als ik via social media laat weten dat ik een e-book schreef over een tijdelijk vertrek naar het buitenland en mensen de gratis Sneak Preview aanvragen! Het zijn er elke keer weer zoveel meer dan ook ik soms nog verwacht. Daarom nodig ik je van harte uit om lid te worden van de Facebook Groep. De groep is nieuw, dus het aantal leden nog laag, maar laat je daardoor niet ontmoedigen, een groep kan snel groeien en veel inhoud krijgen waar ook jij veel aan kan hebben!

Voor wie?

De groep is bedoeld voor iedereen die van reizen houdt met zijn/haar gezin. De insteek (en dus ook naam van de groep) is reizen met leerplichtige kinderen. Maar dit kan gerust binnen de schoolvakanties zijn. Dan zul je geen vragen hebben over leerplicht, uitschrijven en dat soort zaken. Dan wil je weten voor je langere reis naar Thailand waar je met je kinderen absoluut naartoe moet. Maar ik wil ook een platform bieden voor ouders die langer willen reizen met hun kinderen en dus te maken hebben met leerplicht. Of ouders die voor werk een langere periode naar het buitenland gaan. Zij zijn wellicht op zoek zijn naar een school daar. Ook deze ouders zullen vragen hebben en het land daar gaan verkennen. Ze willen tips van ouders die daar al geweest zijn. Kortom, voel je in alle opzichten welkom als je met je gezin de wereld wil verkennen, je vragen wilt stellen en je ervaringen wilt delen! Zie ik je daar?

Laat me je vragen of opmerkingen weten! Het delen van artikelen via bijvoorbeeld social media waardeer ik zeer om zo andere reizigers verder te helpen. In mijn artikelen vind je affiliate links. Via deze links betaal jij niets extra, ik krijg een kleine commissie om zo de site goed te kunnen blijven onderhouden. Je leest onderaan meer over bij ‘terms & conditions’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×